Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Lotiune antimicrobiana profesionala pentru spalarea corpului Dermoguard 1 lDermoguard este o lotiune profesionala antimicrobiana, recomandata pentru spalarea mainilor si a corpului in cazul contaminarii cu virusii MRSA/ORSA/VRE. Dermoguard este un produs marca Antiseptica, brand german cu o traditie de peste 50 de ani pe piata dezinfectantilor profesionali.  

Descriere:

De ce este recomandat sa folosim Dermoguard

Dermoguard este o lotiune profesionala, special conceputa pentru spalarea completa a corpului si a parului in cazul pacientilor ce au intrat in contact cu agenti patogeni multi-rezistenti, cum ar fi: MRSA/ORSA sau VRE. In afara de zona de aplicabilitate mentionata mai sus, Dermoguard a fost testat in conformitate cu normele europene si a fost certificat in urma acestor teste (SR EN 1499) ca fiind un produs recomandat pentru tratarea igienica a pielii.

Care este spectrul de actiune al lotiunii antibacteriene Dermoguard

Dermoguard este o lotiune ce poate fi utilizata in profilaxia infectiilor in urmatoarele zone: in spitale, in cabinete medicale si stomatologice. De asemenea, este foarte potrivit atat in crese sau gradinite cat si in restaurante sau in industria alimentara. Dermoguard este un produs excelent si pentru uz casnic, in familiile cu copii sau care au animale de apartament. 

Dermoguard, mod deutilizare

Se aplica circa 2 ml, se sapunesc mainile apoi se clatesc. Pentru baie se pun in cada cateva jeturi de Dermoguard, inainte de umplerea acesteia cu apa. Produsul are actiune rapida si miros placut.

Un Flacon = 1L

Puteti comanda Dermoguard 1L online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la pret avantajos. 

Nota pentru produsul Lotiune antimicrobiana profesionala pentru spalarea corpului Dermoguard 1 l: 5.00/ 5 (4 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse