• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Lotiune antimicrobiana profesionala pentru spalarea corpului Dermoguard 500 ml

Cod Produs: ANT-DERG05

Nota produs: 5/5 (4 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , ,

Dermoguard este o lotiune profesionala antimicrobiana, recomandata pentru spalarea mainilor si a corpului in cazul contaminarii cu virusii MRSA/ORSA/VRE. Dermoguard este un produs marca Antiseptica, brand german cu o traditie de peste 50 de ani pe piata dezinfectantilor profesionali. 

DE CE ESTE RECOMANDAT SA FOLOSIM DERMOGUARD

Dermoguard este o lotiune profesionala, special conceputa pentru spalarea completa a corpului si a parului in cazul pacientilor ce au intrat in contact cu agenti patogeni multi-rezistenti, cum ar fi: MRSA/ORSA sau VRE. In afara de zona de aplicabilitate mentionata mai sus, Dermoguard a fost testat in conformitate cu normele europene si a fost certificat in urma acestor teste (SR EN 1499) ca fiind un produs recomandat pentru tratarea igienica a pielii.

Care este spectrul de actiune al lotiunii antibacteriene Dermoguard

Dermoguard este o lotiune ce poate fi utilizata in profilaxia infectiilor in urmatoarele zone: in spitale, in cabinete medicale si stomatologice. De asemenea, este foarte potrivit atat in crese sau gradinite cat si in restaurante sau in industria alimentara. Dermoguard este un produs excelent si pentru uz casnic, in familiile cu copii sau care au animale de apartament.

Dermoguard, mod deutilizare

Se aplica circa 2 ml, se sapunesc mainile apoi se clatesc. Pentru baie se pun in cada cateva jeturi de Dermoguard, inainte de umplerea acesteia cu apa. Produsul are actiune rapida si miros placut.

Un Flacon = 500 ml

Puteti comanda Dermoguard 500 ml online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la pret avantajos.