Lotiune hidratanta pentru tratarea dermatitelor 200ml + cadou Apa medicinala 250 ml

Cod Produs: AQM-CAMP2

Nota produs: 3.82/5 (11 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , ,

Descriere

Lotiunea hidratanta de la Aqua Medica este recomandata in îngrijirea corporală a pielii foarte uscate, solzoase și crăpate întâlnită la bolnavii cu psoriazis, dermatite, escare și eczeme.Bazată pe studii clinice, este indicată la adulți și copii cu vârsta de peste 6 luni.
Lotiunea hidratanta de la Aqua Medica Corectează uscăciunea cutanată, hidratează și catifelează pielea corpului redând întreaga sa suplețe. Apa medicinală AquaMedica are proprietăți reparatorii ale tegumentului, de stopare a inflamațiilor, de diminuare a senzației de mâncărime și de îngrijire a pielii foarte sensibile. Gelul de aloe vera permite pielii să se vindece rapid și natural, datorită proprietăților antimicrobiene și reduce inflamația pielii. Proprietățile antiinflamatorii ale uleiului de măsline inhibă procesul de îmbătrânire al celulelor şi conferă o strălucire aparte a pielii. Ureea prezintă proprietăţi puternic hidratante, keratolitice, antifungice, antimicrobiene, având efect antipruriginos. Favorizează eliminarea scuamelor, înlătură stratul cornos excedentar, calmează senzaţia de mâncărime şi îmbunătăţeşte aspectul normal al pielii uscate şi crăpate. Untul de shea menține hidratarea și elasticitatea pielii, contribuie la reînoirea celulelor pielii și stimularea circulației sangvine. Vitamina E are rol benefic în tratarea eczemelor si escarelor, previne îmbătrânirea celulelor pielii. D-panthenol hidratează și vindecă inflamațiile pielii.

Mod de aplicare: de doua ori pe zi 

+ CADOU

Apa medicinala Aqua Medica ofera spectru larg de acțiune și profil de siguranță datorită bogatei mineralizări, dar și a lipsei ingredienţilor de sinteză. Apa medicinala este indicata in tratarea si prevenirea psoriazisului, escarelor, dermatitelor si eczemelor. Prin formula sa unică deține proprietăți reparatorii ale tegumentului, de stopare a inflamațiilor, de diminuare a senzației de mâncărime și de îngrijire a pielii foarte sensibile. Recomandata adultilor si copiilor cu varsta de peste 6 luni. Mod de aplicare, 2-5 ori/zi pe perioada manifestării dermatitelor și a eczemelor, prin pulverizare pe suprafețele afectate ale pielii.

1000ml conțin: 10.1 mg de sodiu; 12.4 mg de calciu; 486.7 mg de magneziu; 178.4 mg de fier (II); 254.7 mg fier (III); 26.5 mg de mangan; 25.6 mg de zinc; 3112.4 mg de sulfat; 4130.6 electroliţi.