Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Manseta stabilizatoare pentru articulatia mainii

Manseta stabilizatoare pentru articulatia mainii poate fi purtata si in completarea tratamentului pentru fracturi ale articulatiei mainii si dupa ce au fost inlaturate bandajele din ghips. Este confectionata dintr-un material care nu irita si care permite pielii sa respire.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda manseta stabilizatoare pentru articulatia mainii

Orteza manseta este ideala pentru pacientii care au nevoie de imobilizarea articulatiei mainii si in cazul sindromului de tunel carpian. Acest produs este foarte util in cazul persoanelor care sufera dureri degenerative si in cazul celor cu sindrom de congestie, al distorsiunilor moderate pana la grave si in cazul durerilor reumatice usoare.

Caracteristicile mansetei stabilizatoare pentru articulatia mainii

Aceasta orteza dispune de bandaj ajustabil individual, cu patru sisteme de prindere tip „arici”pentru o fixare perfecta si stabilizarea articulatiei mainii. Are o pozitie de repaus care poate fi ajustata individual prin intermediul unei sine flexibile din aluminiu. Designul este confortabil si nu are cusaturi.

Marimi disponibile: stanga/dreapta S/M (14-19 cm), stanga/dreapta L/XL (19-23 cm)

 

CUMPARA MANSETA STABILIZATOARE PENTRU ARTICULATIA MAINII, ACUM ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Manseta stabilizatoare pentru articulatia mainii: 4.00/ 5 (14 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse