Catena Pas cu Pas incurajeaza o viata activa si sustine sportivii din Romania cu o categorie de produse medicale si sport indicate tuturor tipurilor de sporturi dinamice – de la simple drumetii, la fotbal, baschet, ciclism si multe activitati ce implica miscare. Produsele medicale si sport Catena Pas cu Pas vor fi sprijinul vostru in activitatile sportive pentru antrenarea corpului, cat si in perioada de recuperare.

Dedicata atat sportivilor profesionisti cat si sportivilor amatori, aceasta categorie a fost creata cu ajutorul specialistilor, pentru a contribui la dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a corpului dumneavoastra. Astfel, venim in intampinarea tuturor persoanelor active cu o gama variata de produse medicale pentru refacere musculara si medicina sportiva, precum:

  • orteze mobile cunoscute si ca orteze elastice pentru traumatisme sportive, care nu limiteaza miscarile articulatiilor si muschilor, in special orteze pentru genunchi si orteze pentru glezna.
  • sustinatori plantari, branturi si talonete sport concepute pentru oferirea unui confort adecvat in timpul activitatilor sportive, dar si pentru o postura corecta
  • pantofi sport indicati activitatilor sportive, dar si pentru cei care isi doresc confort in timpul mersului – gama de incaltaminte sport este variata, dat fiind ca avem atat pantofi sport pentru dama, cat si pantofi sport pentru barbati, dar si pantofi sport pentru copii.
  • consumabile special create pentru tratarea traumatismelor sportive, printre care se numara bandajele si fasele elastice, dar si produse pentru terapia rece cald, precum compresele cu gel rece cald.
  • accesorii antrenament dedicate exercitiilor fizice si de recuperare.

Menite pentru a va proteja in timpul activitatilor fizice de orice fel, produsele medicale pentru sportivi trateaza durerile, ajuta la refacerea musculaturii si contribuie la prevenirea accidentarilor. Asadar, alegeti ce-i mai bun pentru muschii si articulatiile dumneavoastra, din gama noastra de produse Medical si Sport: orteze elastice, accesorii pentru antrenament si recuperare, pantofi sport, bandaje elastice si multe alte produse medicale si medicina sportiva.