Orteza corectoare de statica a piciorului

Cod Produs: K640013000

Nota produs: 5.00/5 (2 voturi)

Disponibil pentru precomanda

Cantitate

Pret:  57 RON

Cuvinte cheie: , , ,

Orteza corectoare de statica a piciorului este un suport din silicon pentu calcai. Este un produs destinat persoanelor cu probleme de deformare a piciorului si a degetelor picioarelor. Poate fi folosita pentru tratarea ahilodiniei si ajuta la calmarea durerilor articulare.

Pentru ce se recomanda orteza corectoare de statica a piciorului

Orteza corectoare de statica a piciorului este recomandata pentru amortizarea socului pe articulatiile gleznei, ale genunchiului si soldurilor, precum si pe coloana vertebrala. Produsul alina simptomele cauzate de presiunea exercitata asupra calcaiului datorita pernei moi si a efectului masajului calmant. Aceasta orteza ajuta musculatura gambei, tendoanele si ligamentele.

Caracteristici ale ortezei corectoare de statica a piciorului

Orteza corectoare de statica a piciorului este confectionata din silicon de calitate, nu irita pielea si nu aluneca. Dispune de un sistem de ventilatie si este adaptata din punct de vdre anatomic. Se livreaza in perechi.

Marimi: I, II, III.

 

CUMPARA ORTEZA CORECTOARE DE STATICA A PICIORULUI, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS