Orteza corset abdominal din neopren

Cod Produs: ND.B507NB

Nota produs: 5/5 (2 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , ,

Orteza corset abdominal din neopren imbunatateste functiile organismului. Face ca pacientul sa transpire mai mult, retinand caldura corporala pentru a ajuta la accelerarea efectului de slabire in timpul exercitiilor fizice.

Descriere

Pentru ce se recomanda orteza corset abdominal din neopren

Orteza corset are rolul de a ajuta la suportul zonei abdominale. Corsetul este recomandat si in perioada postoperatorie persoanelor care au suferit interventii chirurgicale abdominale sau leziuni ale peritoneului. Acest produs poate fi folosit si in cazul pacientilor al caror tesut conjunctiv este slabit in regiunea abdominala. Corsetul este comod de purtat, sprijina si relaxeaza muschii spatelui, amelioreaza durerea si scade disconfortul.

Caracteristici ale ortezei corset abdominal din neopren

Orteza corset este confectionata din neopren si dispune de un sistem de inchidere de tip velcro, fiind usor de atasat si de indepartat. Produsul este disponibil intr-o singura marime. Permite pielii sa respire, realizeaza compresie la nivel abdominal si are o inaltime de 19 cm.

 

CUMPARA ORTEZA CORSET ABDOMINAL DIN NEOPREN, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS