Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza de genunchi cu insertie de silicon si decupaj pe rotula

Orteza pentru genunchi cu insertie de silicon este un produs revolutionar alcatuit din benzi elastice si 4 tije flexibile din silicon. Este de ajutor in timpul activitatilor sportive sau al efortului fizic sustinut.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza pentru genunchi cu insertie de silicon:

Orteza pentru genunchi cu insertie de silicon este ideala in cazul pacientilor care sufera de gonartroza sau sindrom patelar. Este folositoare si in cazul aparitiei inflamatiilor posttraumatice si postoperatorii. Se recomanda de asemenea si atunci cand apar deficiente ligamentare minore.

Caracteristici ale ortezei pentru genunchi cu insertie de silicon:

Acest produs dispune de inchidere tip velcro, fiind decupat pe rotula pentru o mai buna sustinere. Are in compozitie neopren perforat care asigura o temperatura optima, iar decupajul din zona rotulei asigura acesteia o mai buna sustinere.

Masuri dispnibile:
• S/M-30-41 cm;
• L/Xl-41-55 cm.

 

CUMPARA ORTEZA PENTRU GENUNCHI CU INSERTIE DE SILICON, ACUM ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza de genunchi cu insertie de silicon si decupaj pe rotula: 3.79/ 5 (24 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse