Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza de spate pentru osteoporoza coloanei vertebrale

Orteza de spate pentru extensie vertebrala in osteoporoza este un dispozitiv medical profesional, ce are rolul de a activa si stimula musculatura spatelui, reducand in acelasi timp curbura cauzata de osteoporoza.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza de spate pentru osteoporoza coloanei vertebrale

Acest dispozitiv medical este recomandat in caz de colaps osos osteoporotic la nivelul coloanei dorsale si lombare, in boala juvenila Scheuermann. Orteza pentru coloana vertebrala este indicata si in tratamentul Cifozei cu durere cronica de spate. Este un dispozitiv medical profesional ce poate fi purtat pe sub imbracaminte. Fiind vorba despre un dispozitiv medical profesional, orteza pentru spate are rolul de a activa, stimula si sustine muschii spatelui. Datorita acestor actiuni, orteza pentru spate indreapta coloana, calmand durerea si imbunatatatind libertatea de miscarea a pacientului.

Caracteristici ale ortezei de spate pentru osteoporoza coloanei vertebrale

Dispozitivul medical este ergonomic si dotat cu bretelele extrem de functionale care asigura manevrare usoara. Este confectionat din materiale rezistente si de foarte buna calitate.
Orteza pentru spate se poate purta pe sub orice tip de imbracaminte, fiind aproape invizibila. Pielea respira usor datorita texturii materialului si a gaurilor proiectate pentru aerisire. 

Se executa la comanda, in urma masuratorilor individuale.

 

CUMPARA ORTEZA DE SPATE PENTRU OSTEOPOROZA COLOANEI VERTEBRALE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza de spate pentru osteoporoza coloanei vertebrale: 4.05/ 5 (21 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse