Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza elastica pentru cot Dr. Frei

Orteza elastica pentru cot de la Dr. Frei este un dispozitiv medical indicat a se purta in cazul contuziilor, artritelor, artrozelor, in profilaxia luxatiilor sau in perioadele de recuperare post-operatorie. Puteti purta aceasta orteza atat la modul individual cat si la recomandarea medicului dumneavoastra. 

 

Descriere:

De ce recomandam orteza elastica pentru cot de la Dr. Frei

Orteza elastica pentru cot este recomandata pentru purtarea zilnica. Acest dispozitiv medical asigura o compresie eficienta, acest fapt datorandu-se atat formei sale anatomice cat si a elasticitatii transversale si longitudinale. Materialul de buna calitate permite circulatia aerului, ajutand astfel pielea sa respire, prevenind aparitia transpiratiei.
Orteza elastica pentru cot este potrivita pentru ambele maini. 

Caracteristici ale ortezei elastice pentru cot

Purtarea ortezei elastice pentru cot de la Dr. Frei se poate face atat la recomandarea medicului cat si in modul individual. Datorita materialuli din care este confectionata orteza rezista la spalari si purtari indelungate.

Marimi disponibile:

• S  = circumferinta 23-26 cm;
• M  = circumferinta 27-31 cm;
• L  = circumferinta 32-36 cm;
• XL = circumferinta 37-43 cm.

 

CUMPARA ORTEZA ELASTICA PENTRU COT DR. FREI, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza elastica pentru cot Dr. Frei: 4.25/ 5 (4 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse