Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

ORTEZA ELASTICA PENTRU COT DR. FREI

Orteza elastica pentru cot are o forma anatomica prin care asigura o compresie ferma si o adaptare optima, fapt care ajuta ca orteza sa fie confortabila pentru utilizare in fiecare zi. Materialul permeabil pentru aer are elasticitate transversala si longitudinala, oferind confort maxim in timpul utilizarii. 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza elastica pentru cot

Orteza elastica pentru cot este recomandata pentru persoanele care sufera de artroze, artrite sau contuzii. Se poate folosi cu succes in perioada de reabilitare de dupa scoaterea pansamentului din ghips sau in urma unor interventii chirurgicale. Are rol de vindecare in profilaxia luxatiilor si a traumelor suferite in timpul activitatilor sportive.

Caracteristici ale orteze elastice pentru cot

Orteza elastica pentru cot este potrivita pentru ambele maini. Are in compozitie nailon - 35%, latex – 30%, bumbac – 25% si poliester – 10%. Modul individual si durata utilizarii se vor stabili de catre medicul specialist.

Marimi: S,M,L,XL

 

CUMPARA ORTEZA ELASTICA PENTRU COT, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul ORTEZA ELASTICA PENTRU COT DR. FREI: 5.00/ 5 (3 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse