Orteza elastica pentru glezna

Cod Produs: 7021

Nota produs: 3.71/5 (14 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  119 RON

Cuvinte cheie: , , , ,

Orteza elastica pentru glezna asigura fixarea si compresia gleznei, reducand durerea datorita efectului de incalzire si micromasaj. Datorita formei anatomice, asigura confort si poate fi utilizata zilnic.

Pentru ce se recomanda orteza elastica pentru glezna

Orteza elastica pentru glezna este foarte utila in cazul pacientilor care au  suferit leziuni la nivelul ligamentelor, entorse, sau care sufera de artrita sau artroza. Este utila si in perioada de recuperare de dupa scoaterea pansamentului din ghips. Se foloseste si pentru profilaxia luxatiilor obisnuite si a celor din timpul practicarii activitatilor sportive sau a efortului fizic.

Caracteristici ale ortezei elastice pentru glezna

Are in alcatuire aeropren 60%, poliester 20%, bumbac 15%, latex 5% si benzi de metal. Benzile fixatoare din plastic asigura stabilizarea suplimentara a articulatiei. Este potrivita atat pentru piciorul stang cat si pentru dreptul, beneficiind de un sistem de inchidere tip velcro.

Dimensiuni Marimi
S M L XL
Circumferinta, сm 15-20 21-26 27-32 33-38

CUMPARA ORTEZA ELASTICA PENTRU GLEZNA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS