Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza elastica pentru glezna

Orteza elastica pentru glezna asigura fixarea si compresia gleznei, reducand durerea datorita efectului de incalzire si micromasaj. Datorita formei anatomice, asigura confort si poate fi utilizata zilnic.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza elastica pentru glezna

Orteza elastica pentru glezna este foarte utila in cazul pacientilor care au  suferit leziuni la nivelul ligamentelor, entorse, sau care sufera de artrita sau artroza. Este utila si in perioada de recuperare de dupa scoaterea pansamentului din ghips. Se foloseste si pentru profilaxia luxatiilor obisnuite si a celor din timpul practicarii activitatilor sportive sau a efortului fizic.

Caracteristici ale ortezei elastice pentru glezna

Are in alcatuire aeropren 60%, poliester 20%, bumbac 15%, latex 5% si benzi de metal. Benzile fixatoare din plastic asigura stabilizarea suplimentara a articulatiei. Este potrivita atat pentru piciorul stang cat si pentru dreptul, beneficiind de un sistem de inchidere tip velcro.

Marimi disponibile: S, M, L, XL

 

CUMPARA ORTEZA ELASTICA PENTRU GLEZNA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza elastica pentru glezna: 4.11/ 5 (9 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse