Orteza elastica pentru umar cu fixare suplimentara

Cod Produs: OEUS-8005

Nota produs: 3.00/5 (1 vot)

Cantitate

Pret: 164 lei

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Orteza elastica pentru umar cu fixare suplimentara are o forma anatomica si impreuna cu materialele aflate in compozitia ortezei genereaza efectul de micromasaj si incalzire a umarului. Se poate purta pe sub imbracaminte fara sa afecteze aspectul sau mobilitatea pacientului. Orteza este potrivita pentru ambele maini.

Pentru ce se recomanda orteza elastica pentru umar cu fixare suplimentara

Orteza are rolul de a mentine in pozitie umarul in cazul unor afectiuni ale ligamentelor, in perioada de reabilitare dupa traume precum si in perioada post operatorie. Orteza este recomandata atat barbatilor cat si femeilor, fiind foarte usor de aplicat si purtat. Este ideala pentru persoanele care sufera de artrita, artroza articulatiei umarului sau persoanelor aflate in perioada de recuperare dupa interventii chirurgicale.

Caracteristici ale ortezei elastice pentru umar cu fixare suplimentara

Orteza are in compozitie neopren 60%, poliester 20%, bumbac 15% si latex 5%. Dispune de o banda aditionala care asigura o imobilizare ferma a bratului, asigurand astfel o vindecare corecta si rapida a umarului. Dispune de un sistem de inchidere tip velcro si este rezistenta la purtari si spalari indelungate.

 

CUMPARA ORTEZA ELASTICA PENTRU UMAR CU FIXARE SUPLIMENTARA, ACUM ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS