Orteza fixare deget Frog Splint L

Cod Produs: R3200L

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Aceasta orteza a fost conceputa pentru imobilizarea articulatiilor falangelor degetului in pozitia lor naturala. Constituie un tratament convenabil si eficient pentru diverse afectiuni ale degetelor, fiind disponibile mai multe marimi pentru diverse lungimi ale degetelor.

Pentru ce se recomanda orteza fixare deget Frog Splint L

Este fabricata din aluminiu maleabil, putand fi indoita dupa nevoile pacientului. Este foarte usoara, dar ferma, asigurand o imobilizare rigida. Dispune de un design anatomic ce imobilizeaza articulatiile dintre falange intr-o pozitie neutra si functionala. Este usor de purtat atunci cand pacientul este ranit, nerestrictionand miscarile altor degete.

Caracteristici ale ortezei cu fixare deget Frog Splint L

Orteza este usor de aplicat si de inlaturat, este ventilata corespunzator, dispune de brate pentru o mai buna prindere si are un aspect care nu deranjeaza. Este confortabila, hipoalergenica, inodora, usor de curatat si de intretinut.

 

CUMPARA ORTEZA FIXARE DEGET FROG SPLINT L, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS