Orteza hernie inghinala bilaterala

Cod Produs: KM-0146

Nota produs: 3.63/5 (8 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , ,

Orteza este un produs confectionat din material hipoalergenic, care permite o foarte buna absorbtie a transpiratiei in zona inghinala. Dispune de doua pernite detasabile, cu forma anatomica, ceea ce determina si posibilitatea utilizarii unilaterale.

Pentru ce se recomanda orteza hernie inghinala bilaterala

Aceasta orteza a fost conceputa pentru a oferi sprijin si confort in cazul herniilor inghinale. Centura dubla pentru hernie inghinala bilaterala se utilizeaza inainte sau dupa operatia de hernie. Are rolul de a preveni dezvoltarea si aparitia herniei, fara sa cauzeze disconfort din cauza tesaturii cauciucate si a pernitelor de fixare.

Caracteristici ale ortezei hernie inghinala bilaterala

Marimea ortezei poate fi ajustata datorita curelei reglabile. Este indicat ca pacientul sa aiba la dispozitie doua astfel de produse, pentru a le putea schimba periodic si pentru a le putea spala frecvent. Orteza se va utiliza intotdeauna pe baza indicatiilor medicului specialist si se aplica intinzand persoana pe o suprafata plana, dupa ce hernia a fost redusa in totalitate.

Marime universala

 

CUMPARA ORTEZA HERNIE INGHINALA BILATERALA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS