Orteza lombara antiradiculita cu efect de incalzire XL/ XXL

Cod Produs: 3051-XL-XXL

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Orteza lombara antiradiculita cu efect de incalzire este conceputa pentru fixarea si relaxarea coloanei vertebrale lombare. Orteza cu efect de incalzire este indispensabila in munca fizica grea, atunci cand se lucreaza in frig sau in conditii de umiditate.

Pentru ce se recomanda orteza lombara antiradiculita cu efect de incalzire

Orteza este recomandata pentru incalzire in caz de dureri cronice la nivelul coloanei vertebrale lombosacrale, radiculita, reumatism, nevrite si alte boli ale regiunii lombare. Este utilizata in tratamentul si prevenirea urmatoarelor  afectiuni: sciatica, durerile lombare, litiaza renala, nefrita sau prostatita. Protejeaza regiunea lombara de traume.

Caracteristici ale ortezei lombare antiradiculita cu efect de incalzire

Orteza lombosacrala are in compozitie lana 50%, bumbac 10%, poliester 20%, spuma poliuretanica 12%, nailon 5% , latex 3% si atele din plastic. Atelele de plastic asigura suport suplimentar la nivelul coloanei vertebrale lombosacrale si impiedica rasucirea ortezei in timpul utilizarii. Ca si caracteristici specifice, orteza lombosacrala este confectionata din lana de oaie ce are un puternic efect terapeutic. Modul individual si durata utilizarii se va stabili de catre medic.

Marimi disponibile: XL/ XXL 91 – 110 cm circumferinta taliei.

 

CUMPARA ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS