Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza Lombostat Basic men/women

Orteza Lombostat Basic men/women constituie un suport lombar – lombostat – eficient si este confectionat cu material clima-confort. Datorita tehnologiei “hand loops” orteza se aseaza fara dificultate pe corp. Produsul este disponibil in versiuni separate pentru femei si barbati.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda Orteza Lombostat Basic men/women

Orteza Lombostat Basic men/women este ideala pentru ameliorarea durerilor lombare (lumbago) generate de tulburarile articulare. Se foloseste pentru pacientii cu instabilitate musculara posturala la nivelul coloanei lombare. Orteza lombostat basic este foarte buna in cazul persoanelor care sufera de spondiloza si osteoporoza (osteocondroza). Se recomanda si in cazul inflamatiilor articulatiei sacroiliace.

Caracteristici ale Ortezei Lombostat Basic men/women

Orteza Lombostat Basic men/women este confectionata dintr-un material care permite reducerea transpiratiei si care previne uscarea pielii. Datorita materialului clima-confort aceasta orteza este usor de purtat. 

 

CUMPARA ORTEZA LOMBOSTAT BASIC MEN/WOMEN, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza Lombostat Basic men/women: 3.92/ 5 (26 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse