Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza magnetica din neopren pentru umar

Orteza magnetica din neopren furnizeaza in mod constant o senzatie de presiune pe articulatii. Orteza este confectionata dintr-un material de buna calitate, care absoarbe umezeala si exclude iritatia pielii.

 

Descriere:

Pentru ce se foloseste orteza magnetica din neopren pentru umar

Orteza pentru umar este ideala pentru imbunatatirea circulatiei sangvine si ajuta la cresterea nivelului de oxigen din sange, procesul de vindecare fiind astfel accelerat. Acest produs retine caldura maxima pe corp. Orteza asigura o compresie uniforma si in acelasi timp permite miscarea libera a muschilor accidentati.

Caracteristici ale ortezei magnetice din neopren pentru umar

In punctele strategice ale produsului sunt instalati magneti cu o putere de 1000 Gauss. Materialul din cauciuc neopren asigura sprijin, facand orteza foarte utila pentru uz zilnic dar si pentru activitati sportive.

 

CUMPARA ORTEZA MAGNETICA DIN NEOPREN PENTRU UMAR, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza magnetica din neopren pentru umar: 4.26/ 5 (31 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse