Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza mobila pentru genunchi unilaterala universala

Orteza mobila pentru genunchi diminueaza durerea si inflamatia prin compresie. Are un design care permite aplicatea si scoaterea fara greutate. Deschiderea in forma de inel in dreptul rotulei limiteaza mobilitatea acesteia. Ofera compresie medie, reducand durerile in timpul mersului.

 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza mobila pentru genunchi unilaterala universala

Acest produs este destinat pacientilor care au suferit leziuni ale articulatiei genunchiului, entorse, sau care sufera de artrita sau artroza. Orteza este recomandata si pentru prevenirea traumelor din timpul activitatilor sportive sau al efortului fizic. Se foloseste cu succes in perioada de reabilitare de dupa scoaterea ghipsului.

Caracteristicile ortezei mobile pentru genunchi unilaterala universala

Orteza are in compozitie aeropren 60%, poliester 20%, bumbac 15%, latex 5%. Neoprenul respirabil (aeropren) are capacitatea unica de a retine caldura si de a nu impiedica pielea sa respire. Este potrivita atat pentru piciorul stang, cat si pentru cel drept.

Marime universala

 

CUMPARA ORTEZA MOBILA PENTRU GENUNCHI UNILATERALA UNIVERSALA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza mobila pentru genunchi unilaterala universala: 3.75/ 5 (12 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse