Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza mobila pentru genunchi universala

Orteza mobila pentru genunchi sustine si protejeaza articulatia genunchiului, fiind recomandata in tratamentul diverselor tipuri de traumatisme – fracturi, entorse si luxatii sau in timpul recuperarii dupa o interventie chirurgicala pentru optimizarea procesului de vindecare.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza mobila pentru genunchi

Orteza mobila imbunatateste functiile la nivelul articulatiei genunchiului si reduce simtomele durerii asociate cu artrita. Stabilizeaza genunchiul lezat care sufera de o entorsa de ligament (ACL, MCL, MCL, PCL) si ofera o excelenta protectie pentru perioada postoperatorie.

Acest suport ortopedic este indicat pentru entorse, luxatii de ligament, usoare sau moderate, leziuni la nivelul meniscului, precum si in caz de instabilitate a ligamentelor mediane si laterale datorate hiperextensiei.

Caracteristici ale ortezei mobile pentru genunchi

Confectionata din materialul spongios si tijele laminate, confera confort si siguranta. Orteza se poate regla, la nivelul balamalei de tip ROM, in flexie la nivelul genunchiului pana la un unghi de 10 grade.
 

Marime universala.

 

CUMPARA ORTEZA MOBILA PENTRU GENUNCHI UNIVERSALA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza mobila pentru genunchi universala: 3.00/ 5 (6 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse