Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza pentru genunchi

Orteza pentru genunchi are un design open-type care asigura fixarea perfecta a genunchiului. Este un produs care permite in acelasi timp o flexibilitate ridicata, fiind confectionat din neopren si nylon. Orteza ofera genunchiului confortul necesar in timpul folosirii.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza pentru genunchi

Aceasta orteza asigura compresie usoara si sprijin genunchiului accidentat, fiind ideala pentru pacientii care se recupereaza dupa entorse sau care au dureri reumatice. Protejeaza genunchiul in timpul activitatilor sportive sau al celor care presupun efort fizic. Se recomanda, de asemenea, persoanelor care sufera de afectiuni ligamentare.

Caracteristici ale ortezei pentru genunchi

Orteza pentru genunchi permite aerisirea pielii prevenind astfel eventuale iritatii. Poate fi folosita atat de catre barbati, cat si de catre femei. Dispune de un sistem de inchidere de tip Velcro. Compozitie: 70% neopren, 30% nylon.
Marime universala
Pretul este per bucata

 

CUMPARA ORTEZA PENTRU GENUNCHI, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza pentru genunchi: 4.31/ 5 (13 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse