Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza pentru genunchi cu balamale pivotante

Orteza cu balamale pivotante asigura sprijin si compresie usoara pentru genunchiul accidentat. Are rol de sustinere in timpul practicarii activitatilor sportive sau care presupun efort sustinut.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza pentru genunchi cu balamale pivotante

Orteza cu balamale pivotante este produsul ideal pentru pacientii cu instabilitate cronica a articulatiei genunchiului, pentru cei care au suferit fracturi, entorse si luxatii. Este de ajutor in cazul proceselor inflamatorii si in perioada de recuperare post-operatorie. Aceasta orteza poate fi utilizata si in caz de slabiciune cronica a genunchiului.

Caracteristici ale ortezei pentru genunchi cu balamale pivotante

Orteza cu balamale pivotante este confectionata dintro-o tesatura speciala care permite circulatia aerului. Balamaua pivotanta ofera o mai buna stabilitate a genunchiului si scurteaza timpul de recuperare.

Marime universala.

 

CUMPARA ORTEZA PENTRU GENUNCHI CU BALAMALE PIVOTANTE,  ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza pentru genunchi cu balamale pivotante: 3.71/ 5 (7 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse