Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza pentru genunchi decupata pe rotula

Aceasta orteza ofera sprijin si compresie usoara pentru genunchiul accidentat, rigid sau slabit. Asigura stabilitatea articulatiei genunchiului si elimina iritatiile. Este simplu de utilizat si asigura o fixare optima.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza pentru genunchi decupata pe rotula

Orteza decupata pe rotula este indicata pentru protejarea genunchiului de artrita sau in cazul suprasolicitarii acestuia.Este un produs ideal pentru persoanele care practica sportul sau care au activitate fizica sustinuta. Se recomanda pacientilor care sufera de tendonita, de afectiuni minore ale meniscului sau rotulei si acelora care au dureri de genunchi provocate de artoza.

Caracteristici ale ortezei pentru genunchi decupata pe rotula

Acest produs este fabricat din neopren si din burete de duritate ridicata care mentine caldura corporala si reduce tranpiratia. Orteza decupata pe rotula este acoperita pe ambele parti cu material elastic ce asigura confortul miscarii.

 

CUMPARA ORTEZA PENTRU GENUNCHI DECUPATA PE ROTULA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza pentru genunchi decupata pe rotula: 4.71/ 5 (7 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse