Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza pentru genunchi imobilizatoare

Orteza pentru genunchi imobilizatoare reduce durata de purtare a pansamentului din ghips si favorizeaza reabilitarea rapida. Reduce durerea datorita efectului de incalzire si micromasaj.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza pentru genunchi imobilizatoare

Aceasta orteza este indicata pentru imobilizarea completa a articulatiei genunchiului sau in urma leziunilor si interventiilor chirurgicale. Este folositoare in cazul pacientilor cu alergie la ghips. Este de asemenea recomandata in cazul deplasarii imobilizate si a instabilitatii moderte a articulatiei genunchiului.

Caracteristicile ortezei pentru genunchi imobilizatoare

Are in compozitie poliester 37%, bumbac 29%, spuma poliuretanica 29%, latex 5% si atele de metal. Benzile si sistemul velcro ofera aderenta maxima a produsului pe picior. Poate fi purtata atat la piciorul stang, cat si la cel drept.

Marimi disponibile: S, M-L, XL-XXL

 

CUMPARA ORTEZA PENTRU GENUNCHI IMOBILIZATOARE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza pentru genunchi imobilizatoare: 4.89/ 5 (9 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse