Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza pentru glezna cu atele si efect de incalzire

Orteza pentru glezna cu atele si efect de incalzire si fixare medie asigura imobilizarea gleznei si reduce durerea datorita efectului de incalzire si micromasaj. Este potrivita atat pentru piciorul stang, cat si pentru dreptul.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza pentru glezna cu atele si efect de incalzire

Acest produs este ideal pentru vindecarea leziunilor la nivelul ligamentelor sau in cazul pacientilor care au suferit entorse. Este de ajutor in perioada de reabilitare de dupa scoaterea pansamentului din ghips si are rolul de a preveni traume sau luxatii care pot aparea in timpul practicarii sportului sau a unor activitati fizice intense.

Caracteristici ale ortezei pentru glezna cu atele si efect de incalzire

Are in compozitie poliester 40%, bumbac 27%, spuma poiluretanica 27%, latex 6% si atele de metal. Beneficiaza de un sistem de inchidere tip velcro, ceea ce o face usor de pus si de dat jos.

Marimi disponibile: S, M, L, XL

 

CUMPARA ORTEZA PENTRU GLEZNA CU ATELE SI EFECT DE INCALZIRE, ACUM ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza pentru glezna cu atele si efect de incalzire: 4.67/ 5 (9 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse