Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza pentru glezna - suport peroneal transparent

Orteza pentru glezna cu suport peroneal se adapteaza perfect formei talpii, respectiv regiunii dorsale a gambei, asigurand o pozitie cat mai neutra a picioarelor. Orteza pentru piciorul stang nu se potriveste la piciorul drept.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza pentru glezna cu suport peroneal transparent:

Orteza pentru glezna cu suport peroneal transparent este indicata pacientilor care sufera din cauza paraliziei nervului sciatic, stadiul flasc si in cazul paraliziilor. Este un produs de asemenea recomandat in stadii post A. V. C. si in perioadele de recuperare de dupa operatii.

Caracteristici ale ortezei pentru glezna cu suport peroneal transparent:

Aceasta orteza dispune de un sistem de inchidere tip velcro. Datorita acestui sistem, produsul asigura o fixare sigura in jurul gambei si al gleznei. Este confectionata dintr-un material plastic termoformabil si poate fi utilizata si atunci cand sunteti incaltati.

Marimi disponibile: M (35-37), L (38-40), XL (41-43).

 

CUMPARA ORTEZA PENTRU GLEZNA CU SUPORT PERONEAL TRANSPARENT, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza pentru glezna - suport peroneal transparent: 3.00/ 5 (7 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse