Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

orteza separatoare pentru degetele de la picioare

Separa degetul mare de celelalte degete de la picior, mentinandu-le in pozitie corecta si eliminand riscul suprapunerii lor. Nu provoaca disconfort, se preteaza pentru utilizari repetate si este recomandat in scop profilactic pacientilor cu diabet.

 

Descriere:

Pentru ce este recomandat separatorul pentru degetele de la picioare

Separatorul pentru degetele de la picioare este ideal pentru corectia de Hallux Valgus si postoperator Hallux Valgus. Acesta protejeaza impotriva frecarii degetelor, si implicit, a aparitiei leziunilor, iritatiilor, calozitatilor. Produsul este profilactic pentu piciorul diabetic  (inlatura presiunea).

Caracteristici ale separatorului pentru degetele de la picioare

Separatorul pentru degetele de la picioare este confectionat dintr-un material moale, durabil si igienic. Are o forma anatomica, se muleaza pe conturul piciorului si nu aluneca. Se poate folosi timp indelungat.

 

CUMPARA SEPARATORUL PENTRU DEGETELE DE LA PICIOARE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul orteza separatoare pentru degetele de la picioare: 3.78/ 5 (9 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Cuvinte cheie: tip orteza hallux
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse