Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

ORTEZA SUPORT HALLUX

Orteza suport Hallux fixeaza pozitia degetului mare, avand rolul de a reduce dimensiunea si viteza de deformare. Produsul are forma anatomica, ceea ce face ca utilizarea zi de zi sa fie una confortabila.

 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza suport Hallux

Aceasta orteza este ideala in perioada tratamentului conservator si postoperator a devierii primului matatarsian si a degetului mare (hallux). Produsul este de ajutor pentru a preveni aparitia artrozei. Este orteza care fixeaza degetul mare dupa interventia chirurgicala pentru “hallux valgus” precum si in etapa initiala de “hallux valgus”.

Caracterisitici ale ortezei suport Hallux

Acest produs este confectionat dintr-un material care ofera maxim de confort pacientului in timpul uitilizarii. Orteza suport Hallux este potrivita atat pentru piciorul stang, cat si pentru cel drept.

 

CUMPARA ORTEZA SUPORT HALLUX, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul ORTEZA SUPORT HALLUX: 3.35/ 5 (20 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Cuvinte cheie: tip orteza hallux, orteza
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse