Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza - tendonul Achile

Acest produs este un suport cu perna de silicon incorporata pentru tendonul lui Achile. Orteza este modelata din punct de vedere anatomic. Nu mentine umiditatea si ofera un conort maxim datorita zonelor tricotate special pentru reducerea presiunii in zonele sensibile.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza tendonul Achile

Orteza- tendonul Achile este ideala in cazul inflamatiilor acute si cronice ale tendonului lui Achile. Este un produs recomandat pentru tratarea inflamatiilor posttraumatice si postoperatoare. Orteza se folosete si in cazul persoanelor care sufera de achillodinie si achillobursita.

Caracteristici ale ortezei tendonul Achile

Orteza- tendonul Achile este confectionata dintr-un material care permite elasticitatea si da voie pielii sa respire. Pernele din silicon pentru calcai reduc tensiunea dureroasa a tendonului lui Achile, acestea trebuind a fi purtate la ambele incaltari in acelasi timp pentru a egaliza lungimea picioarelor.

Marimi: I, II, III, IV, V, VI

 

CUMPARA ORTEZA - TENDONUL ACHILE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza - tendonul Achile: 3.14/ 5 (7 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse