Orteza toracica cu doua atele rigide

Cod Produs: 2011

Nota produs: 3.55/5 (84 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  123 RON

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Orteza toracica cu doua atele rigide este un produs care are in compozitie poliester (46%), latex (42%) si capron (12%). Capronul este o fibra textila sintetica cu rezistenta si elasticitate foarte mare. Datorita atelelor detasabile si benzilor elastice, aceasta orteza este usor de ajustat si asigura o postura corecta.

Pentru ce se recomanda orteza toracica cu doua atele rigide

Orteza toracica cu doua atele rigide este ideala in cazul pacientilor care trebuie sa-si corecteze pozitia vicioasa a coloanei toracale. Acest produs previne dezvoltarea garbovelii si deformarea coloanei vertebrale, avand de asemenea un rol important si in prevenirea bolilor asociate cu tinuta incorecta (insuficienta sistemului respirator, a celui cardiovascular, digestiv si altele).

Caracteristici ale ortezei toracice cu doua atele rigide

Orteza dispune de doua atele din metal, detasabile, care ofera suport suplimentar pentru a asigura o tinuta corecta. Datorita benzilor elastice, orteza toracica se ajusteaza foarte usor. Pentru o mai buna fixare, produsul este echipat cu inchidere de tip velcro.

Child Reclinator Posture Support

 

Dimensiuni Sizes
S M L XL XXL
Circumferinta 64-76 cm 77-89 cm 90-102 cm 103-116 cm 117-130 cm

CUMPARA ORTEZA TORACICA CU DOUA ATELE RIGIDE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS