Orteza toracica cu doua atele rigide

Cod Produs: OTE-2011

Nota produs: 3.50/5 (4 voturi)

Cantitate

Pret: 133 lei

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Orteza toracica cu doua atele rigide este un produs care are in compozitie poliester (46%), latex (42%) si capron (12%). Capronul este o fibra textila sintetica cu rezistenta si elasticitate foarte mare. Datorita atelelor detasabile si benzilor elastice, aceasta orteza este usor de ajustat si asigura o postura corecta.

Descriere

Pentru ce se recomanda orteza toracica cu doua atele rigide

Orteza toracica cu doua atele rigide este ideala in cazul pacientilor care trebuie sa-si corecteze pozitia vicioasa a coloanei toracale. Acest produs previne dezvoltarea garbovelii si deformarea coloanei vertebrale, avand de asemenea un rol important si in prevenirea bolilor asociate cu tinuta incorecta (insuficienta sistemului respirator, a celui cardiovascular, digestiv si altele).

Caracteristici ale ortezei toracice cu doua atele rigide

Orteza dispune de doua atele din metal, detasabile, care ofera suport suplimentar pentru a asigura o tinuta corecta. Datorita benzilor elastice, orteza toracica se ajusteaza foarte usor. Pentru o mai buna fixare, produsul este echipat cu inchidere de tip velcro.

Marimi disponibile: S – M – L – XL – XXL
* Inainte de efectuarea unei comenzi online, va rugam sa verificati telefonic disponibilitatea marimilor.

 

CUMPARA ORTEZA TORACICA CU DOUA ATELE RIGIDE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Ati putea dori, de asemenea…