Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0741.106.729
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Orteza toracica elastica

Orteza toracica reduce durerea in partea superioara a spatelui, durere cauzata de postura incorecta. Impiedica deformarea coloanei, aparitia garbovelii si formeaza pacientului obiceiul de a mentine spatele drept.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda orteza toracica elastica

Orteza toracica elastica se recomanda a se purta pentru corectarea pozitiilor vicioase ale coloanei toracale. Orteza este ideala atat pentru persoanele care lucreaza mult la calculator cat si pentru elevii si studentii care, din cauza posturii incorecte risca sa-si deformeze coloana toracala. Poate fi purtata fara sa se vada pe sub orice tip de imbracaminte. Orteza toracica elastica previne aparitia bolilor asociate cu tinuta incorecta, boli ca insuficienta sistemului respirator, cardiovascular, digestiv si altele. Aceasta fixează clavicula in pozitie corecta, avand ca efect recuperarea rapida a pacientului. 

Caracteristici ale ortezei toracice elastice

Aceasta orteza are in compozitie poliester – 44%, bumbac – 9%, spumă poliuretanică 9% si latex –  30%. Ca si caracteristici, forma speciala ajuta la distributia usoara a presiunii asupra umerilor si a spatelui. Datorita benzilor elastice orteza toracica este usor de pus si de purtat. Pentru fixare este echipata cu velcro, astfel gradul de fixare poate fi ajustat in functie necesitate. Modul individual si durata utilizarii se stabileste de catre medic sau de personalul specializat.

Marimi disponibile: S - M - L - XL – XXL

 

CUMPARA ORTEZA TORACICA ELASTICA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Orteza toracica elastica: 3.73/ 5 (131 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse