Orteza toracica elastica cu doua atele pentru copii

Cod Produs: 2005

Nota produs: 4.33/5 (24 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  81 RON

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Orteza toracica elastica cu doua atele rigide pentru copii este indicata pentru corectarea pozitiilor vicioase ale coloanei toracale, in prevenirea deformarii coloanei vertebrale si pentru stoparea dezvoltarii garbovelii.

Pentru ce se recomanda orteza toracica

Orteza este recomandata in asociere cu terapia fizica complexa pentru copiii cu varsta de peste 6 ani. Acest dispozitiv ortopedic ajuta la prevenirea si corectarea pozitiei vicioase a coloanei toracale. Totodata, previne si aparitia unor afectiuni asociate cu postura incorecta, precum insuficienta sistemului respirator, cardiovascular, digestiv si altele.

Caracteristicile ortezei toracice

Are in compozitie poliester in proportie de 44%, latex in proportie de 21%, bumbac in proportie de 15%, spuma poliuretanica in proportie de 15% si capron in proportie de 8 %. Ca si caracteristici, orteza dispune de 2 atele de metal, detasabile, atele care ofera suport suplimentar in asigurarea tinutei corecte. Orteza se ajusteaza foarte usor datorita benzilor elastice. Pentru o fixare mai buna si sigura este echipata cu sistem de inchidere de tip velcro. Modul individual si durata utilizarii ortezei se stabileste de catre medic.

Marime

Circumferinta piept

Abatere maxima

S

42-50 cm

+/-1,0

M

51-60 cm

L

61-68 cm

 

CUMPARA ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS