Orteza toracica pentru clavicula

Cod Produs: 2024

Nota produs: 3.00/5 (3 voturi)

Cantitate

Pret: 70 lei

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Orteza toracica pentru clavicula se recomanda a se purta pentru formarea unei tinute corecte a spatelui. Orteza toracica reduce durerea in partea superioara a spatelui, durere cauzata de scolioza, cifoza, kyphoscolioza sau artrita.

Descriere

Pentru ce se recomanda orteza toracica pentru clavicula

Este ideala pentru persoanele care lucreaza mult la calculator, pentru elevii si studentii care, din cauza posturii incorecte risca sa-si deformeze coloana vertebrala. Previne deformarea coloanei vertebrale, formeaza pacientului obiceiul de a mentine spatele drept. Orteza toracica pentru clavicula previne garboveala, poate fi utilizata in fracturile de clavicula, cu formarea de calus. Aceasta fixează clavicula in pozitie corecta, avand ca efect recuperarea rapida a pacientului.

Caracteristici ale ortezei toracice pentru clavicula

Aceasta orteza are in compozitie poliester – 56%, bumbac – 20%, spumă poliuretanică 20% si latex –  4%. Ca si caracteristici, forma triunghiulara distribuie usor presiunea asupra umerilor. Pentru fixare este echipata cu velcro, astfel gradul de fixare poate fi ajustat in functie necesitate. Modul individual si durata utilizarii se stabileste de catre medic sau de personalul specializat.

Marimi disponibile: S – M – L – XL – XXL

 

CUMPARA ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Ati putea dori, de asemenea…