Orteza umar – cot – incheietura mainii, fixa

Cod Produs: SRT 219

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Cantitate

Pret:  114 RON

Cuvinte cheie: , , , , ,

Orteza fixa pentru umar, cot si incheietura mainii se utilizeaza pentru sustinerea bratului si antebratului in caz de entorsa de umar, fractura col chirurgical humerus, fractura trohiter humeral (marea tuberozitate a humerusului) fara deplasare, fractura de omoplat, luxatie scapulohumerala.

Caracteristici orteza umar – cot – incheietura mainii, fixa

  • Orteza este confectionata din material textil, prevazuta cu 2 componente:

– suport pentru antebrat, cu 2 benzi de sustinere reglabile prin taiere si repozitionarea scaiului tip „crocodil”;

– centura reglabila care se fixeaza in jurul toracelui si bratului, dupa ce antebratul a fost imobilizat. Reglarea se face prin taiere la nivelul cusaturilor transversale pentru a evita destramarea materialului;

  • Inchiderea se face cu scai;
  • Orteza este un suport pentru antebrat, brat si umar, datorita centurii care se fixeaza in jurul toracelui, nu permite abductia bratului si rotatia externa;
  • Orteza este confectionata dintr-un ansamblu caserat format din 3 straturi:

– Velutino – firul de poliamida din compozitie are o rezistenta mare la agenti chimici si biologici, rezista la abraziune si nu absoarbe apa.

– Moltopren (MTP) – spuma poliuretanica cu celule deschise, permeabila la aer (fluxul de aer in ambele sensuri este invers proportional cu densitatea spumei) si foarte mare absorbanta de umiditate.

– Jersey cotone SOFT – tesatura de bumbac 100% sau bumbac  cu spandex – elastan (pentru cresterea elasticitatii).

SOFT

Codificarea tratamentului balsamic al tesaturii din bumbac pentru a-i asigura moliciune la atingere si pentru a evita iritarea pielii.

Proprietatile materialului

Ansamblul caserat se comporta ca un regulator de umiditate: transfera transpiratia corpului prin absorbtia acesteia de catre tesatura de bumbac, catre spuma PU si exterior.

Marime universala.

 

COMANDA ORTEZA UMAR – COT – INCHEIETURA MAINII, FIXA, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS