Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.100
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Pantofi ortopedici de piele OrthoMed

Descriere:
Pantofii ortopedici pentru femei sunt fabricati din piele naturala de calitate superioara in combinatie cu material de tip strech pentru un confort excelent.
Talpile fabricate din poliuretan sunt foarte usoare si sunt cusute integral de fata pantofului, asigurand astfel durabilitate, flexibilitate si confort.
Captuseala este fabricata din piele naturala (mesina naturala) si este de culoare bej.
Acoperisul de brant este confectionat din piele de culoare bej, iar brantul are forma anatomica, cu suport plantar pronuntat. Brantul se poate scoate si se poate inlocui cu unul nou pentru reinnoirea incaltamintei, recomandabil la fiecare 3 luni de purtare. 
De asemenea, brantul poate fi inlocuit cu unul nou, personalizat/adaptat picioarelor dumneavoastra, cu avantajul ca acelasi brant personalizat se poate utiliza la papuci, saboti, pantofi. 
Cele doua barete sunt prevazute cu stretch, pentru o reglare rapida.
Acesti pantofi sunt destinati purtarii pe strada, fiind usori si confortabili. Sunt recomandati persoanelor care doresc o incaltaminte usoara si foarte confortabila, cat si persoanelor care au nevoie de incaltaminte ortopedica pentru reabilitare.
Fiind un pantof din piele in combinatie cu stretch se recomanda a se evita purtarea in conditii de precipitatii.
Periodic, pielea se poate trata cu un strat subtire de crema pentru incaltaminte, iar partea de stretch se curata cu o perie de incaltaminte curata si uscata.
Marimi disponibile: 38-42.
Culori disponibile: maro si negru.
Nota pentru produsul Pantofi ortopedici de piele OrthoMed: 4.58/ 5 (12 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse