Pantofi ortopedici medicinali de dama

Cod Produs: 667-T44

Nota produs: 5/5 (6 voturi)

Cantitate

Pret:  129 RON

Cuvinte cheie: , , , ,

Pantofii medicinali pentru femei sunt confectionati din materiale foarte rezistente si usoare. Fata acestor pantofi ortopedici este fabricata din microfibra de culoare neagra. Acoperisul brantului este realizat dintr-un material textil netesut, care permite adaugarea unui alt brant, suplimentar, fie unul dedicat, fie unul din gama OrtoMed.

Caracteristici ale pantofilor ortopedici medicinali de dama

Talpile acestor pantofi medicinali sunt fabricate din poliuretan, astfel asigurandu-se o lipire excelenta a fetei de talpa.  Pantofii ortopedici de dama se pot purta atat in interiorul locuintei cat si in exteriorul acesteia, fiind foarte confortabili. Pot fi purtati atat de catre cei care simt nevoia unor incaltari comode, dar si de catre pacientii care au nevoie de incaltaminte ortopedica pentru recuperare postoperatorie. Pentru o fixare excelenta, patofii medicinali de dama au barete cu sistem velcro/arici. Greutatea specifica la marimea 37, conform masuratorilor, este de 328 de grame pentru o pereche, adica 164 de grame pentru fiecare.

Marimi disponibile: 36, 37, 38, 39, 40, 41

 

CUMPARA PANTOFII ORTOPEDICI MEDICINALI DE DAMA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS