• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Papuci ortopedici cu branturi anatomice

Cod Produs: 3001 012/P61

Nota produs: 4.71/5 (7 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , ,

Papucii ortopedici pentru femei sunt de culoare bej si au o forma anatomica a brantului, fiind fabricati din piele si materiale ecologice, foarte usoare si durabile. Modelul este destinat atat purtarii in casa cat si pe strada, fiind foarte lat si confortabil

Tot ce trebuie sa stiti despre papucii ortopedici

Calapodul papucilor ortopedici este foarte lat, asigurand un confort suplimentar persoanelor care au picioarele mai late. Brantul este mai proeminent in zona calcaiului, in zona bazei degetelor, cat si in zona boltei talpii piciorului. In zona calcaiului brantul este foarte moale, oferind un confort mult mai bun decat alte modele similare. Talpile sunt fabricate prin injectare directa, din poliuretan adaptabil formei taplilor dumneavoastra. Impreuna cu acoperisul de brant, fabricat din piele naturala, asigura ca acest model sa ia cu adevarat forma talpilor dumneavoastra, creandu-se pe acoperisul de brant, dupa cateva purtari, o adevarata amprenta a talpii, similar urmei talpii pe nisip.

Care sunt avantajele branturilor anatomice

Suportul longitudinal si transversal al boltei talpii piciorului este suficient de mare, ceea ce asigura sustinerea optima a piciorului si suport pentru o miscare naturala. Platforma este realizata din material super-usor si flexibil. Marginile ridicate ale brantului, atat in zona calcaiului, cat si in zona degetelor, protejeaza picioarele de lovituri. Suportul degetelor permite circulatia. Acoperisul de brant este fin si neted. Datorita faptului ca este fabricat din piele cu perforatii, asigura eliminarea umiditatii si reglarea temperaturii piciorului.Brantul este foarte moale in zona calcaiului, asigurand un confort excelent.
Calapodul este foarte lat iar bareta este prevazuta cu 3 perforatii care, au o distanta relativ mica intre ele, pentru un reglaj cat mai bun. Fata si captuseala superioara sunt fabricate din material sintetic. Greutatea specifica la marimea 37, conform masuratorilor noastre este de 146 grame / picior, contribuind astfel la un mers usor si relaxat.

Marimi disponibile de la 36-41