Papuci ortopedici profesionali de dama

Cod Produs: 3700 012/P61

Nota produs: 4.67/5 (27 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  219 RON

Cuvinte cheie: , , , ,

Papuci ortopedici profesionali pentru femei, de culoare bej, fabricati din piele. Sunt prevazuti cu brant anatomic interschimbabil si cu suport plantar pronuntat. Acesti papuci sunt destinati cu precadere purtarii in activitati profesionale in care se lucreaza mult timp stand in picioare, precum spitale, centre de ingrijire batrani.

Pentru ce se recomanda papucii ortopedici profesionali de dama

Acesti papuci sunt destinati cu precadere purtarii in activitati profesionale in care se lucreaza mult timp stand in picioare, dar si pentru purtarea pe strada, pentru persoanele care doresc un confort absolut, fiind usori, confortabili si contribuind la o tinuta excelenta.

Caracteristici ale papucilor ortopedici profesionali de dama

Acoperisul de brant este confectionat din piele, de culoare bej, iar brantul are forma anatomica, cu suport plantar. Brantul se poate scoate si se poate inlocui cu unul nou, pentru reinnoirea incaltamintei (recomandabil la fiecare 3 luni de purtare).
Talpile au forma ortopedica si sunt fabricate din poliuretan, fata fiind cusuta de talpa in intregime.

Masuri disponibile: 41

 

CUMPARA PAPUCI ORTOPEDICI PROFESIONALI DE DAMA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS