Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Pat medical mobil full fowler cu abs

Patul medical mobil este unul de calitate superioara, conceput dupa un design modern, care se incadreaza perfect atat in interiorul unui salon medical, cat si in interiorul unei camere de apartament. Este usor de asamblat, curatat si intretinut. Salteaua nu este inclusa in pretul afisat.

 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda patul medical mobil Full Fowler cu ABS

Patul medical este construit astfel incat asigura maximuml de confort pentru pacient, dar si posibilitati de manevrare optime pentru persoana care ii acorda ingrijire. Patul poate fi reglat manual in inaltime pentru sectiunea dedicata capului si pentru sectiunea dedicata picioarelor.

(1) inapoi odihna: 0° - 70° ± 2°
(2) odihna genunchi: 0° - 40° ± 2°

Caracteristici ale patului medical mobil Full Fowler cu ABS

Dimensiunile patului medical sunt:

• 208 cm lungime;

• 90 cm latime;

• 50 cm inaltime.

Structura este metalica, epoxy cu brate laterale din otel inoxidabil, pliabile. Capetele sunt din ABS si sunt detasabile. Este prevazut cu 2 manivele rabatabile si 4 roti silentioase cu sistem de franare.

 

CUMPARA PATUL MEDICAL MOBIL FULL FOWLER CU ABS, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Pat medical mobil full fowler cu abs: 4.67/ 5 (9 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse