Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Pedalier ortopedic pentru recuperare si intretinere

Pedalierul pentru recuperare este un dispozitiv ortopedic utilizat in principal pentru recuperarea si intretinerea mersului, tonifierea musculaturii si mobilitatea articulatiilor.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda pedalierul ortopedic:

Pedalierul este recomandat pentru recuperarea medicala a persoanelor care se confruncta cu probleme de mobilitate, care au suferit evenimente neurologice, accidentari. Acesta poate fi folosit pentru exercitii de recuperare atat pentru membrele inferioare, cat si pentru membrele superioare, caz in care dispozitivul va trebui sa fie pozitionat pe o masa.

Caracteristici ale pedalierului ortopedic:

Pedalierul pentru recuperare este usor de folosit de catre pacientul cu handicap locomotor deoarece acesta sta pe scaun, fotoliu, scaun cu rotile in timpul exercitiilor, putand astfel sa isi tina echilibrul si sa se opreasca din efort atunci cand doreste. Corpul pedalierului pentru recuperare este din otel, protejat electrochimic impotriva coroziunii, efortul depus de utilizator se dozeaza din surubul de reglaj aflat la partea superioara, curelele de plastic de pe pedale fixeaza laba piciorului in timpul exercitiilor.

 

CUMPARA PEDALIERUL ORTOPEDIC PENTRU RECUPERARE SI INTRETINERE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Pedalier ortopedic pentru recuperare si intretinere: 3.92/ 5 (39 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse