Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0741.106.729
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Perna antiescara cu gel fluid

Perna antiescara cu gel fluid este usor de utilizat si de intretinut. Husa pernei are doua suprafete. Cea din textura de tip lycra este fata superioara, cea care vine in contact cu utilizatorul. Materialul permite ca pielea pacientului sa respire.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda perna antiescara cu gel fluid

Perna antiescara cu gel fluid este destinata preventiei escarelor sau pentru diminuarea efectelor celor deja existente, impreuna cu un tratament medicamentos. Perna cu gel se muleaza pe forma sezutului utilizatorului si reduce presiunea punctuala, prevenind aparitia escarelor.

Caracteristici ale pernei antiescara cu gel fluid

Fata interioara, cea cu manerul de sustinere, este din PVC si asigura o aderenta sporita la suprafata de sprijin, scaun sau fotoliu, impiedicand alunecarea utilizatorului. Husa pernei se poate scoate si se poate curata in masina de spalat. Greutatea pernei este de 5,5 kg, dimensiunile acesteia fiind de 43 x 43 x 3 cm. Greutatea minima a utilizatorului este de 40 kg, iar cea maxima suportata este de 90 kg.

 

CUMPARA PERNA ANTIESCARA CU GEL FLUID, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Perna antiescara cu gel fluid: 2.75/ 5 (4 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse