• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Perna antiescara pentru fotoliu rulant

Cod Produs: 420935

Nota produs: 4.31/5 (13 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Aceasta perna ortopedica este recomandata persoanelor imobilizate, care petrec multe ore pe zi in fotoliul rulant. Folosirea acestei perne are ca efect imediat eliminarea tuturor durerilor de spate si prevenirea aparitiei escarelor.

De ce este recomandata perna ortopedica pentru fotoliul rulant

Datorita materialelor din care este confectionata, perna va ajuta sa va pastrati pozitia normala si corecta a coloanei vertebrale. Buretele din care este fabricat are rolul de a atenua socurile produse de deplasarea fotoliului rulant pe suprafete cu denivelari. Mai mult, perna este recomandata persoanelor care petrec foarte mult timp in fotoliile rulante, pentru a preveni aparitia escarelor.

Pentru ortopedica antiescara pentru fotolii rulante, specificatii tehnice

Perna ortopedica antiescara pentru fotoliu rulant este confectionata din burete, fiind acoperita de o husa din bumbac de buna calitate. Husa are fermoar si este usor de scos pentru a fi spalata. Husa pernei ortopedice pentru fotoliu rulant este de culoare albastra.

Dimensiunile pernei sunt 46x38x10 cm. Fiind executata din burete poliuretanic cu densitatea 30 kg/mc, greutate maxima admisa per utilizator este de 110 kg. Greutatea efectiva a pernei este de doar 0,4 kg.

 

PUTETI COMANDA PENRA ORTOPEDICA PENTRU FOTOLIU RULANT ONLINE SI IN RATE. LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS