Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.100
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Perna antiescare gonflabila de tip colac

Aceasta perna ortopedica este recomandata persoanelor care petrec multe ore pe zi stand pe scaun si persoanelor care stau foarte mult in masina. Folosirea acestei perne are ca efect imediat eliminarea tuturor durerilor de spate.

 

Descriere:

De ce este recomandata perna ortopedica de tip colac

Utilizand aceasta perna ortopedica va veti simti confortabil pe orice scaun. Avantajul acesteia tine si de faptul ca este foarte usoara si o puteti lua dupa dumneavoastra oriunde mergeti. Perna de tip colac se umfla la o presiune ce depinde de gradul de confort al utilizatorului, de greutatea acestuia, de stabilitatea pozitiei sale, in general este corelata cu experienta utilizatorului. Mai mult, forma speciala a acestei perne va ajuta sa va pastrati pozitia normala si corecta a coloanei vertebrale, iar in cazul pacientilor imobilizati, previne aparitia escarelor. 


Perna ortopedica de tip colac, specificatii tehnice

Perna circulara gonflabila este usor de umflat, respectiv dezumflat, pentru transport sau depozitare. Ca si caracteristici perna gonflabila antiescare de tip colac are un dimetru exterior de 39 cm, un diametrul interior de 13,5 cm si o inaltime de 19 cm. Perna gonflabila are o greutate proprie de doar 0,22 kg si poate sustine o greutate maxima a utilizatorului de 100 kg.

Puteti comanda penra gonflabila antiescara online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la pret avantajos. 

Nota pentru produsul Perna antiescare gonflabila de tip colac: 3.27/ 5 (11 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse