• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Perna antisforait Silenta

Cod Produs: PSS

Nota produs: 4.00/5 (46 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Perna Silenta este alegerea eficientă şi confortabilă pentru a reduce sforăitul şi pentru a îmbunătăţi semnificativ calitatea somnului.

Datorită spumei de memorie de ultima generaţie şi a formei anatomice creată pe baza numeroaselor studii clinice, perna Silenta combate sforăitul şi asigură un maximum de confort.

Conturul special al pernei şi designul inovator garantează o poziţie corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului şi reduce punctele de presiune şi tensiunea din partea inferioară a spatelui. Mai mult, umplutura din spumă de memorie şi forma anatomică permit modelarea după forma capului şi a gâtului, relaxând astfel muşchii şi ameliorând durerile de spate.

Perna antisforăit Silenta te ajută să menţii deschise căile respiratorii prin poziţionarea capului şi a corpului într-o poziţie laterală de dormit. Dormind pe o parte, limba nu va cădea în spatele gâtului pentru a bloca căile respiratorii. Această metodă se numeşte terapie poziţională.

Perna Silenta este soluţia ideală dacă te confrunţi cu una dintre aceste probleme:
– sforăit.
– apnee uşoară sau moderată.
– dureri cervicale

Cu ce este perna Silenta diferită de alte perne anatomice?

1. Spuma de memorie de ultimă generaţie. În timp ce alte perne anatomice sunt confecţionate fie din spumă poliuretanică sau spumă de memorie standard, pentru perna Silenta s-a folosit o nouă generaţie de spumă de memorie, rezistentă în timp, care combină elasticitatea, absorbţia, delicateţea şi durabilitatea, pentru a asigura suport şi confort sporit în timpul somnului.
2. Husă din tricot premium. Recomandat de medici, materialul folosit pentru această pernă a fost supus unui proces de tratare antialergică şi antibacteriană. Numărul mare de acarieni dintr-o pernă normală îţi poate irită căile respiratorii, acesta fiind unul dintre factorii principali care cauzează apariţia sforăitului.
3. Formă anatomică concepută pe baza studiilor clinice. Creată după un design special bazat pe studii clinice de specialitate, perna antisforăit Silenta se adaptează perfect formei capului şi a gâtului, asigură un suport sporit zonei cervicale şi menţine căile respiratorii deschise pe toată perioada somnului.
4. Bandă 3D de aerisire. Perna Silenta este prevăzută cu bandă 3D pe părţile laterale care asigură o aerisire optimă şi o circulaţie bună a aerului, împiedicând astfel formarea bacteriilor.

Caracteristici Perna Silenta

– Favorizează eliberarea căilor respiratorii, ajutând astfel la combaterea sforăitului şi a tulburărilor respiratorii.
– Asigură suport anatomic pentru vertebrele cervicale şi relaxează muşchii.
– Spuma cu memorie de ultimă generaţie se adaptează poziţiei de somn, reducând astfel presiunea asupra punctelor sensibile ale corpului (ceafă, muşchii gâtului şi umerilor, vertebre).
– Este o pernă ergonomică care ia forma corpului şi distribuie greutatea uniform.
– Husă din tricot fin de înaltă calitate, supus unui proces de tratare antialergică şi antibacteriană. Detaşabilă şi rezistentă la spălări/curăţări repetate.
– Bandă 3D pe părţile laterale pentru o circulaţie optimă a aerului.
– Ambalată într-o geantă transparentă cu mâner.
– Dimensiuni pernă: 48x33cm.