Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Perna electrica FH 310

Descriere:

Pentru ce este recomandata perna electrica

Perna electrica este recomandata pentru ameliorarea durerilor de spate si piept, durerilor articulare si abdominale, durerilor menstruale. Practic este un adjuvant ce contribuie la scaderea intensitatii durerii prin intermediul caldurii (in medicina poarta numele de termoterapie).

Aceasta este ultraflexibila si nu are niciun fel de componente care ar putea incomoda utilizatorul. Perna electrica dispune de trei trepte de temperatura si oprire autamata dupa 90 minute de functionare continua. Perna electrica este construita respectand standarde de siguranta inalte in functionare, aceasta incluzand un sistem suplimentar de securitate.

Caracteristici ale pernei electrice

Dispune de o fata detasabila ce poate fi spalata la masina. Ca si caracteristici tehnice, pe langa cele 3 trepte de temperatura perna are o forma ergonomica ce se pliaza perfect pe mijlocul pacientului. Datorita filamentului de incalzire ultra-subtire, perna se incalzeste rapid, distribuind caldura uniform pe toata suprafata ei. Dupa 90 de minute de functionare continua, perna se opreste automat, suprafata termica fiind de 30x61 cm. Perna are un design placut, se poate aplica si intretine foarte usor.

 

CUMPARA PERNA ELECTRICA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Perna electrica FH 310: 3.78/ 5 (9 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse