Se arata singurul rezultat


Fie ca vrei sa iti formezi rezerva de lapte, fie ca iti doresti mai degraba sa transformi procesul de alaptare intr-unul mai confortabil si usor, o pompa de san manuala sau o pompa de san electrica iti poate oferi un ajutor real.

O pompa de san (atunci cand este insotita de accesorii pompe de san potrivite) te va ajuta sa depasesti eventualele momente dificile din timpul alaptarii si astfel vei putea sa ii oferi bebelusului tau laptele matern de care are atat de multa nevoie pentru a se putea dezvolta armonios.

Dincolo de aceste considerente generale, o pompa de san (fie ca este vorba despre o pompa de san electrica sau despre o pompa de san manuala) te va ajuta sa economisesti timp pretios, pe care il poti dedica altor activitati sau pe care il poti folosi, de ce nu, pentru a te relaxa.

Iti punem la dispozitie pompe de san manuale dotate cu perne moi din silicon, foarte delicate cu pielea si cu manete ergonomice care te ajuta sa reglezi puterea de extragere a laptelui. De asemenea, o pompa de san manuala din gama Catena Pas cu Pas este insotita intotdeauna de accesorii care te ajuta sa igienizezi corect dispozitivul si sa il folosesti cu usurinta.

Daca, dimpotriva, iti doresti o pompa de san electrica, modelele pe care ti le propunem sunt dotate cu trei nivele de ajustare a cupei de suctiune, functioneaza cu orice tip de sticla si, in plus, prezinta un buton de siguranta care a fost conceput pentru a-ti oferi un plus de confort.

Nu in ultimul rand, produsele din gama de pompe de san Catena Pas cu Pas sunt insotite de garantia ca laptele matern isi va pastra calitatea, dat fiind faptul ca este vorba despre pompe de san a caror siguranta deriva din testari constante.