Tena este lider mondial in nisa de aleze, scutece adulti, absorbante si scutece pentru incontinenta urinara, asa ca daca sunteti in cautarea unor produse care sa respecte cele mai inalte standarde de igiena si calitate, gama de produse Tena reprezinta una dintre cele mai bune alegeri.

Cu sisteme de prindere performante, suprafete fine din materiale absorbante de calitate si gandite pentru a se mula perfect pe forma corpului – fara a provoca nici cel mai mic disconfort, absorbantele din gama de produse Tena vor fi un important punct de sprijin atat pentru familiile care au grija de o persoana cu incontinenta urinara, cat si pentru personalul din caminele de batrani.

Toate produsele Tena beneficiaza de extra-material absorbant – aspect care le permite sa limiteze eficient aparitia escarelor si a iritatiilor.

In plus, daca vorbim de gama de scutece adulti Tena, este important sa mentionam si faptul ca sunt produse in conformitate cu normele de sanatate in vigoare la nivel international, care garanteaza ca au fost testate dermatologic si ca nu au fost atinse cu mainile.