Afișez toate cele 6 rezultate


Ciorapii compresivi Varilegs le sunt recomandati persoanelor care isi doresc sa aiba grija de sanatatea picioarelor inca de la aparitia primelor semne de oboseala sau a senzatiei de disconfort/de umflare locala.

Fabricati din materiale de calitate superioara, ciorapii compresivi Varilegs sunt ideali in timpul calatoriilor lungi – pentru prevenirea insuficientei venoase si, de asemenea, pentru persoanele care, din cauza unor joburi ce nu ofera posibilitatea de a sta jos, pot constata aparitia unor dureri mai mult sau mai putin deranjante la nivelul picioarelor.

Ciorapii compresivi Varilegs sunt perfecti, de altfel, si pentru reducerea senzatiei de „picioare grele” care poate aparea in timpul sarcinii.

In plus, permit o miscare foarte naturala si sunt rezistenti la purtari indelungate, caracteristici care ii transforma in produse ce pot inlocui oricand dresul cosmetic.

Ciorapi antiembolism Varilegs

Ciorapii antiembolism Varilegs le sunt recomandati persoanelor care sufera de afectiuni venoase ale picioarelor – atat pre-operator, cat si post-operator.

Imobilizarea temporara la pat care survine in urma unei interventii chirurgicale este caracterizata, de obicei, de o activitate musculara si circulatorie destul de redusa, care creeaza un context favorabil pentru aparitia trombilor venosi (cheaguri de sange care pot avea un impact major asupra sanatatii generale).

Gama de ciorapi antiembolism Varilegs este alcatuita din produse care ajuta la refacerea fluxului sangvin normal, la eliminarea zonelor statice care nu permit fluidificarea sangelui si la eliminarea cheagurilor de sange.

In plus, ciorapii antiembolism Varilegs sunt realizati dintr-un material de calitate superioara, moale si foarte elastic, care ii transforma intr-un produs nu doar util, ci si confortabil la purtare.

******

Bine de stiut: retineti ca medicul specialist flebolog este singurul in masura sa prescrie purtarea ciorapilor antiembolism si a ciorapilor medicinali de compresie puternica sau foarte puternica. De cealalta parte, ciorapii de compresie usoara sau moderata pot fi achizitionati fara a fi nevoie de o prescriptie medicala.