Afișez toate cele 6 rezultate


Produse ingrijire varstnici pentru uz domestic – o gama completa de dispozitive medicale pentru ingrijire batrani la domiciliu puteti gasi in Catena Pas cu Pas Tehnica medicala. De la baston si scaun baie batrani, pana la aparatura medicala de monitorizare tensiune (tensiometre) sau monitorizarea saturatiei de oxigen din sange (pulsoximetre).

Pandemia Covid-19 a restrictionat drastic accesul la serviciile medicale, afectand cu precadere una dintre cele mai vulnerabile categorii: batranii care au nevoie de ingrijire. Atat pentru ca serviciile de ingrijire batrani la domiciliu nu sunt accesibile oricui, cat si pentru a limita contractarea virusului, in magazinul nostru online puteti comanda in conditii de siguranta, produse de igiena, dispozitive si aparatura medicala pentru batrani:

Produse de ingrijire zilnica care usureaza efortul efectuarii igienei corporale, asa cum sunt manusile preimbibate cu sapun pentru o curatare rapida, fara apa, sapun, clatire ori uscare.

Produse pentru incontinenta urinara dedicata ingrijirii batranilor care se confrunta cu aceasta afectiune: scutece adulti, aleze de protectie a patului, creme speciale pentru pielea sensibila expusa la materii fecale si urina.

Ajutatoare de mers precum cadre de mers, carje ortopedice, bastoane si ajutatatoare de baie care sporesc siguranta utilizarii toaletei/ cazii in cazul batranilor cu mobilitate limitata sau probleme de echilibru: wc portabil pentru batrani, scaun de cada si altele.

Pentru recuperare si tratament la domiciliu sunt disponibile saltele antiescara si perne antiescare ce au rolul de a preveni aparitia ranilor provocate de sederea pentru timp indelungat in pat sau in scaun cu rotile, precum si de a grabi vindecarea in situatia in care ulcerul de decubit s-a instalat.

Nu ezitati sa solicitati ajutorul personalului nostru in alegerea solutiilor potrivite pentru dumneavoastra sau pentru ingrijirea celor dragi la domiciliu.